Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi

Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi

Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi

Krojone i smażone warzywa w ostrym sosie z dodatkiem makaronu, kolendry oraz klopsików jagnięcych. MAKARON PO CHIŃSKU SKŁADNIKI 400 gramów surowych, pikantnych, jagnięcych kiełbasek merguez lub mielonej jagnięciny; 250 gramów chińskiego; pszennego makaronu MIE; żółta papryka; czerwona papryka; duża czerwona cebula; 1 duża kapusta pak choy lub dwie mniejsze; 2-3 łyżki ostrego sosu z fasoli... Artykuł Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, kapustą

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.