KRÓLIK w OLIWIE duszony po kreteńsku

KRÓLIK w OLIWIE duszony po kreteńsku

Królik w oliwie duszony na sposób pochodzący ze Sfakii (górski rejon Krety) to niezwykły pokaz siły prostoty kuchni. Tsigariasto (bo tak nazywa się to danie) to jedynie mięso i sól, czasem do tego nieco lokalnego wina. To danie wybitne i Zobacz cały wpis Artykuł KRÓLIK w OLIWIE duszony po kreteńsku pochodzi z serwisu KUCHNIA TOMKA .

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

królik

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.