Kapusta kiszona duszona razem z gotowanym grochem z dodatkiem suszonych grzybów. KAPUSTA Z GROCHEM SKŁADNIKI 1 kilogram dobrej kapusty kiszonej; 400 gramów grochu łuskanego (omielonego); 50 gramów suszonych grzybów (podgrzybki, prawdziwki); 1 cebula; 3-4 liście laurowe; 5-7 ziarenek ziela angielskiego; sól, pieprz; przepis na kapustę z grochem z grzybami Artykuł Kapusta z grochem z grzybami pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.