GOŁĄBKI Z KISZONEJ KAPUSTY SKŁADNIKI 1 duża główka kiszonej kapusty; 500 gramów łopatki wieprzowej; 300 gramów kaszy jęczmiennej; 500 ml bulionu drobiowego; 60 gramów suszonych podgrzybków; duża cebula; 1 łyżka mielonej, słodkiej papryki; wiejskie jajko; gęsta, kwaśna śmietana; natka pietruszki; garść suszonych warzyw; ziele angielskie; liść laurowy; sól, pieprz; przepis na gołąbki z kiszonej kapusty Artykuł Gołąbki z kiszonej kapusty kiszeniaki pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . ... czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.