CHLEB BEZ SOLI Z TOSKANII SKŁADNIKI 1 łyżeczka suszonych drożdży (około 4 gramów); 4 szklanki ciepłej wody (około 40 stopni Celsjusza); 9 szklanek mąki pszennej uniwersalnej typ 550; 1 szklanka mąki pszennej pełnoziarnistej; oliwa z oliwek; kaszka kukurydziana (polenta) lub mąka krupczatka; przepis na chleb bez soli toskański Artykuł Chleb bez soli toskański pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.