Wątróbka drobiowa z karmelizowanym jabłkiem

Wątróbka drobiowa z karmelizowanym jabłkiem

Wątróbka drobiowa z karmelizowanym jabłkiem

Składniki wątróbka drobiowa 700 g marynata szklanka mleka 1 łyżka miodu pozostałe składniki 1 jabłko olej do smażenia. 1 łyżka masła 1 cebula żółta 1 cebula czerwona 1 łyżeczka miodu cynamon natka pietruszki i odrobina kolendry Przygotowanie Oczyść wątróbkę i opłucz pod zimną wodą. Następnie namocz ją w mleku z łyżką miodu i pozostaw na minimum dwie godziny w lodówce. Pokrój cebule w plasterki lub piórka i podsmaż na oliwie aż do zeszklenia. Potem przełóż podsmażoną cebulkę do miseczki. Na patelni teraz rozpuść 1 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KUCHNIA POLSKA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.