Przepis na : kolacja
Bardzo dobre danie, idealne na imprezy. Zrobiłam to danie na roczek mojego wnusia. On jeszcze tego jednak nie może jeść Karkówka rozpływa się w ustach. Karkówkę pokroić w plastry o grubości 1 cm. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą. Obsypać suszonym tymiankiem. Doprawione mięso rozłożyć na dnie żaroodpornego naczynia. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić cebulę pokrojoną w pół-plasterki oraz posiekany dwa ząbki czosnku. Smażyć mieszając aż cebulka zmięknie. do cebuli dodać pokrojone w plasterki piecza...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl