Faszerowane pieczarki, nadzienie z mięsa i kaszy

Faszerowane pieczarki, nadzienie z mięsa i kaszy

Faszerowane pieczarki, nadzienie z mięsa i kaszy

Przepis na : kolacja

Takie danie będzie super na imprezy jak i na codzienny obiad. Polecam Mięso mielone wrzucić do miski, dodać jajko, majeranek, chili, doprawić do smaku solą i pieprzem. Na patelni roztopić masło i obsmażyć cebulkę na zloty kolor. Następnie dodać drobno pokrojone pieczarki i smażyć aż pieczarki się przesmażą. Lekko wszystko przestudzić i dodać do mięsa. Mozzarellę pokroić w drobną kostkę i wrzucić do mięsa. Kapelusze pieczarek umyć, osuszyć i obsypać solą i pieprzem. Zagotować wodę, wrzucić kaszę i gotować 10... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, pieczarki, kolacja, obiad, grzyby, surówka, dania mięsne, sylwester, jajka faszerowane

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.