Alkoholowy drink z rumem i sorbetem z arbuza

Alkoholowy drink z rumem i sorbetem z arbuza

Alkoholowy drink z rumem i sorbetem z arbuza

Bardzo dobry, pełen smaków drink. Idealny w gorące słoneczne dni. Zrobiłam sorbet sama, ale również można użyć kupnego. Do pokala wlać rum, Campari wymieszać. Napełnić do pełna skruszonym sorbetem. Udekorować listkiem mięty.   Serwować natychmiast. Pić przez słomkę Życzę przyjemności z takim drinkiem.   czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

arbuz

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.