Konfitura z czerwonej cebuli. Idealny dodatek do serów i mięs pieczonych

Konfitura z czerwonej cebuli. Idealny dodatek do serów i mięs pieczonych

Konfitura z czerwonej cebuli. Idealny dodatek do serów i mięs pieczonych

Nadeszła idealna pora aby opublikować dawno zapowiadany przepis na pyszną konfiturę z czerwonej cebuli. Dodatek wprost fantastyczny do serów i mięs pieczonych. Konfitura jest łatwa w przygotowaniu, a efekt naprawdę pyszny. Ja gorąco polecam, a wy sprawdźcie sami czy to przepis dla Was: Składniki: 1 kg cebuli czerwonej ok 50 gram cukru trzcinowego ocet balsamiczny (ok 50 ml) wino czerwone wytrawne bądź półwytrawne (ok 100 ml)  tymianek, rozmaryn sól, pieprz do smaku Przygotowanie Cukier karmelizujemy na patelni. Kie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia po mojemu

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.