
Jak zrobić jajka faszerowane tuńczykiem? To bardzo proste! Klasyczne, ogólnodostępne składniki, oryginalny smak oraz łatwość przygotowania, to największe atuty tego tuńczykowo – jajecznego pomysłu. Te kremowe jajka, to świetna przekąska, która sprawdzi się na różne okazje! Jajka na twardo nadziewane tuńczykiem z puszki – czemu nie!? Stanowią świetną, niskowęglowodanową i wysokobiałkową przekąskę na wielkanocny stół i nie tylko. Nadzienie z tuńczyka jest wyjątkowo aromatyczne, a kilka łyżeczek śmietankowego... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.