KUCHENNA APTEKA #17 - FIGI

KUCHENNA APTEKA #17 - FIGI

KUCHENNA APTEKA #17 - FIGI

Figi to egzotyczne owoce, które zawierają cenne składniki odżywcze, witaminy i minerały. Zarówno figi świeże, jak i suszone cenione są ze względu na swoje właściwości zdrowotne, choć w figach suszonych jest większa ilość wartościowych składników, niż w świeżych. Większość z nas nie zdaje sobie sprawy, ile dobra skrywają te małe i niepozorne owoce. Stosowane są medycynie niekonwencjonalnej do leczenia wielu schorzeń. W Polsce bardziej popularne są figi suszone, choć coraz częściej w sklepach można już spotkać figi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję