Żeberka duszone w kiszonej kapuście
Żeberka duszone w kiszonej kapuście
Żeberka w kapuście to naprawdę fajny pomysł na obiad. Jest prosty do przyrządzenia i bardzo smaczny. Minimum składników maksimum smaku ;-) Składniki: ok 1 kg żeberek wieprzowych 1/2 kg kapusty kiszonej 2 cebule dowolna mieszanka przypraw własnych lub gotowych do żeberek liść laurowy ziele angielskie Sposób przygotowania: 1. Żeberka opłukać, osuszyć, pokroić na porcje. Oprószyć przyprawami i zamieszać. 2. Cebulę posiekać w kostkę. 3. Patelnię dobrze rozgrzać, włożyć żeberka i mocno zrumienić z obu stron. Pod kon... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani
Autor
Ania Z
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, kapustą, kapusta kiszona, obiad, wołowina, wieprzowina
Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję