W naszej rodzinie wszyscy lubią kalafiora. Dlatego dziś kolejna odsłona tego warzywa. Szybka zapiekanka, którą można podać do obiadu lub zjeść solo nawet na kolację. Składniki: 1 mały kalafior 1 szklanka mleka 1 jajko ulubiony żółty ser zioła prowansalskie sól, pieprz 1 ząbek czosnku gałka muszkatołowa Sposób przygotowania: 1. Kalafior ugotować w lekko osolonym wrzątku na półtwardo. Odcedzić i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. 2. W misce wymieszać jajko, mleko, trochę gałki muszkatołowej, zi... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...