Nietypowy dodatek jakim są ziemniaki w tym serniku dodaje mu wspaniałej wilgoci. Wypróbujcie sami, sernik wyszedł rewelacyjny. Składniki (blaszka 24x24cm): 1 kg dobrego sera wiaderkowego dobrej jakości lub twarogu (zmielonego 2 razy) 6 jajek 200 g ugotowanych ziemniaków 200 g masła (roztopionego i przestudzonego) 250 g cukru 1 budyń waniliowy olejek waniliowy rodzynki i skórka pomarańczowa (w sumie 100 g) Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...