Surówka z kiszonej kapusty i pora

Surówka z kiszonej kapusty i pora

Surówka z kiszonej kapusty i pora

 Pyszna odmieniona surówka na klasyczną kapustę kiszoną do obiadu.  Składniki:  250 g kiszonej kapusty 1/2 pora 1/2 jabłka 1 mała marchewka pieprz, odrobina soli olej 1 płaska łyżeczka cukru Sposób przygotowania:  1. Kapustę odsączyć z nadmiaru soku, pokroić.  2. Pora pokroić w półplasterki, sparzyć wrzątkiem.  3. Marchew obrać, zetrzeć na średnich oczkach, a jabłko na dużych oczkach.  4. Wszystko wymieszać, dodać szczyptę soli, pieprz, cukier i olej i całość zamieszać.&nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.