Pyszna odmieniona surówka na klasyczną kapustę kiszoną do obiadu. Składniki: 250 g kiszonej kapusty 1/2 pora 1/2 jabłka 1 mała marchewka pieprz, odrobina soli olej 1 płaska łyżeczka cukru Sposób przygotowania: 1. Kapustę odsączyć z nadmiaru soku, pokroić. 2. Pora pokroić w półplasterki, sparzyć wrzątkiem. 3. Marchew obrać, zetrzeć na średnich oczkach, a jabłko na dużych oczkach. 4. Wszystko wymieszać, dodać szczyptę soli, pieprz, cukier i olej i całość zamieszać.&nb... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...