Surówka z kapusty pekińskiej i marchewki

Surówka z kapusty pekińskiej i marchewki

Surówka z kapusty pekińskiej i marchewki

W sezonie jesienno-zimowym często goszczą u mnie surówki na bazie kapusty pekińskiej.Składniki:1 mała kapusta pekińska4 marchewki1 cebulasól, pieprz2 łyżki olejuSposób przygotowania:1. Kapustę szatkujemy.2. Cebulkę drobno siekamy.3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.4. Wszystko mieszamy, dodajemy soli i pieprzu do smaku, dodajemy olej i jeszcze raz mieszamy.Smacznego!!! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.