Dziś coś na leśną nutkę, wzbogacone o boczek i szpinak. Składniki: 250 makaronu spaghetti 200 g kurek 1 czerwona cebula 1-2 ząbki czosnku 100 g świeżego szpinaku 80 g boczku 150 g śmietanki 30% sól, pieprz Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotować w lekko osolonym wrzątku, przecedzić i odlać 1/3 szklanki wody z gotującego się makaronu. 2. Kurki umyć, oczyścić. Pokroić. 3. Cebulę obrać i posiekać. 4. Boczek pokroić w kostkę. 5. Na patelnię wyłożyć boczek, jak lekko się wytopi, dodać cebulę... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...