Babeczki z borówkami

Babeczki z borówkami

Babeczki z borówkami

1 szklanka kefiru 2 jajka 2 szklanki mąki orkiszowej lub pszennej 1/4 szklanki oleju rzepakowego 1/2 szklanki ksylitolu lub cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli 1/2 szklanki borówek, mogą być mrożone W osobnych miskach łączymy suche i mokre składniki, a następnie do mokrych dodajemy suche i mieszamy dokładnie, aby masy połączyły się. Dodajemy jagody i delikatnie mieszamy. Masę wykładamy do formy na muffinki. Pieczemy w 180 st. C przez 25 minut. OLYMPUS DIGITAL CAMERA czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.