Pianka krówkowo-czekoladowa z galaretką i migdałami

Pianka krówkowo-czekoladowa z galaretką i migdałami

Pianka krówkowo-czekoladowa z galaretką i migdałami

Przepis na : deser

Wspaniały deser! Pyszna pianka z masy krówkowej i nutelli, orzeźwiająca galaretka i chrupiące płatki migdałowe - po prostu musicie tego spróbować:) SKŁADNIKI: (3-4 porcje) 40 dag masy krówkowej  200 ml śmietanki 2-3 łyżki nutelli 3 łyżeczki żelatyny płatki migdałów 1 galaretka czerwona 1. Galaretkę rozpuścić w 1,5 szkl wrzątlu, odstawić do wystudzenia. 2. Żelatynę namoczyć w ok 30 ml zimnej wody (ja biorę na oko), poczekać aż napęcznieje a następnie podgrzać (ja - kilka sekund w mikrofali) i dokładnie w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kto ugości moich gości?

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.