Dzień dobry :-) Dziś kochani ciasto, które robi się ekspresowo. Robimy go podobnie do muffinek, czyli w jednej misce mieszamy składniki suche, w drugiej mokre i potem mieszamy razem. Przelewamy do formy, wykładamy owoce i kruszonkę. Pieczemy. Ciasto jest bardzo smaczne, do śliwek pasuje idealnie, choć myślę, że też inne owoce też będą tutaj super. Polecam i miłego dnia Wam życzę :-) Blaszka: 23 x 33 cm Składniki kruszonka: 70 g masła 1 szklanka mąki pszennej 1/2 łyżeczki cynamonu 1/2 szklanki cukru trzc... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...