Szparagi zapiekane w bułce tartej i parmezanie
Szparagi zapiekane w bułce tartej i parmezanie
Przepis na : obiad
Dzień dobry :-) Upały w pełni. Ja staram się gotować na dwa dni, żeby jak najmniej stać przy kuchni. O pieczeniu to już nie ma mowy. Te szparagi robiliśmy jako dodatek do obiadu w niedzielę. Polecam, bo smakują rewelacyjnie. Są bardzo proste w przygotowaniu, bo musimy je umyć, odkroić twardą końcówkę obtoczyć w jajku i bułce wymieszanej z parmezanem. Potem tylko pieczemy i gotowe. Nam w takiej formie posmakowały bardzo. Polecamy :-) Składniki: pęczek szparag 2 jajka M 150 g parmezanu 3/4 szklanki bułki tar... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kruche babeczki
Autor
beti
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, bułki, szparagi, babeczki, obiad, przekąski
Inne przepisy z kruche babeczki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję