Jak powinno wyglądać smażenie naleśników?
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Jak powinno wyglądać smażenie naleśników?
Nie ma nic lepszego niż rozpoczęcie dnia od dobrego śniadania. Zwłaszcza, gdy w grę wchodzą naleśniki! Niezależnie od tego, czy chcesz mieć stos grubych i puszystych naleśników z maślanki, czy też lekkie i delikatne naleśniki z ricottą, wszystkie będą pyszne. Tylko upewnij się, że masz pod ręką syrop klonowy, dżem lub masło orzechowe. Ostrożnie z mieszaniem ciasta! Jednak właściwa technika i patelnia, najlepiej teflonowa, są niezbędne do smażenia naleśników . Oto kilka wskazówek, które p...
Czytaj dalej na blogu kruche babeczkiAutor
beti
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, ciasto, naleśnik, babeczki, śniadania, ciasto na naleśniki
Inne przepisy z kruche babeczki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję