Jak powinno wyglądać smażenie naleśników?

Jak powinno wyglądać smażenie naleśników?

  Nie ma nic lepszego niż rozpoczęcie dnia od dobrego śniadania. Zwłaszcza, gdy w grę wchodzą naleśniki! Niezależnie od tego, czy chcesz mieć stos grubych i puszystych naleśników z maślanki, czy też lekkie i delikatne naleśniki z ricottą, wszystkie będą pyszne. Tylko upewnij się, że masz pod ręką syrop klonowy, dżem lub masło orzechowe.   Ostrożnie z mieszaniem ciasta! Jednak właściwa technika i  patelnia, najlepiej teflonowa, są niezbędne do smażenia naleśników . Oto kilka wskazówek, które p...

Czytaj dalej na blogu kruche babeczki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję