Pomarańczowy łosoś z jajkiem

Pomarańczowy łosoś z jajkiem

Pomarańczowy łosoś z jajkiem

2 plastry łososia wędzonego, pomarańcza, 4 jajka przepiórcze, 2 szalotki, Szalotki, obrać, przekroić wzdłuż na pół a następnie wzdłuż w cienkie plasterki – w „piórka”. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać, przekroić wzdłuż na pół. Pomarańczę dokładnie umyć. Cienko obrać ze skórki. Skórkę pokroić w cienkie paseczki. Sok wycisnąć. Łososia podzielić na 8 części, na każdej ułożyć trochę szalotki i połówkę jajka. Skropić sokiem z pomarańczy i ozdobić skórką pomarańczową.   zastawa z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję