U niektórych na stole wigilijnym pojawia się ugotowana fasola, między innymi w domu rodzinnym mojego Męża. Bez dodatków. Po prostu fasola jaś ugotowana al dente, żadna rozgotowana. Fasola, sól Fasolę przebrać wypłukać i.... 1. zalać zimną wodą, odstawić na noc i następnego dnia ugotować do pożądanej miękkości, pod koniec gotowania fasolę posolić lub 2. fasolę zalać zimną wodą, zagotować, odstawić do ostygnięcia i następnie ugotować do pożądanej miękkości. Pod koniec gotowania posolić. Podczas gotowania ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...