Pasta jajeczna z twarożkiem i cytryną

Pasta jajeczna z twarożkiem i cytryną

Pasta jajeczna z twarożkiem i cytryną

Przepis na : śniadanie

Składniki: 100 g twarogu chudego 5 jajek ugotowanych na twardo 1 łyżka soku z cytryny starta skórka z jednej cytryny 2 łyżki śmietany 36% sól i pieprz do smaku odrobina czosnku do smaku Przygotowanie: Wszystkie składniki połączyć i miksować blenderem aż do uzyskania jednolitej i gładkiej masy. Jeśli pasta jest za gęsta, dodać więcej śmietany. Jeśli pasta jest za rzadka dodać kolejne jajko bądź odrobinę twarogu (gęstość jest uzależniona od produktów jakich używacie, wielkości jajek i konsystencji twarogu).&... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KreatywnePiny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.