Podgrzybki marynowane w occie

Podgrzybki marynowane w occie

Podgrzybki marynowane w occie

Podgrzybki marynowane w occie to dla niektórych idealna, imprezowa przekąska pod wódeczkę… 😉 dla mnie niekoniecznie – wolę je zajadać bez alkoholu 😛 Marynata, którą znajdziesz w przepisie to receptura ze starego zeszytu mojej Mamy. Ale ciut zmieniona –… Artykuł Podgrzybki marynowane w occie pochodzi z serwisu Kolorowy Przepisownik . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.