BRZOSKWINIE W LEKKIM SYROPIE

BRZOSKWINIE W LEKKIM SYROPIE

BRZOSKWINIE W LEKKIM SYROPIE

 Wybaczcie , że rzadko teraz piszę na blogu , ale jak wiecie ukrop nie odpuszcza .Człowiek tylko leży , pije wodę i chłodzi się przy wiatraku , a gotowanie poszło w kąt wraz z pisaniem na blogu.Jednak z paroma przepisami chcę nadążyć ze względu na promocję w sklepach , a przepisy warte są wypróbowania.Dziś Mój najlepszy dotąd przepis na zamknięcie słonecznych brzoskwiñ w słoiku .Zapraszam. 2 kilo brzoskwiń niezbyt dojrzałych 2 litry wody 200 g.cukru 0.5 limonki - sok 0.5 cytryny oraz starta z ni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.