Metka z prażoną cebulką

Metka z prażoną cebulką

Metka z prażoną cebulką

Metka to wyrób z peklowanego mięsa, jedzony na surowo. W zależności od rodzaju może być zupełnie surowa ale również podwędzana, ale w dalszym ciągu surowa. Osobiście metki nie lubię, ponieważ nie jem surowego mięsa - tatar to też posiłek nie dla mnie. Ale w domu mam zagorzałego fana metek, mojego męża. Uwielbia wszelkie metki, zupełnie bez obróbki tak jak ta z poniższego przepisu oraz te podwędzane. Przygotowując metkę nie warto robić wielkich ilości, wystarczy z 300-500 g mięsa, tak aby spożyć ją w jak najs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocham..lubię..gotuję..

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję