Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Przepis na : obiad

Prosty i szybki przepis na pieczarki faszerowane pysznym farszem z mięsa mielonego. To doskonała przystawka na każdą okazję. Czas przygotowania:   1 godzina Ilość porcji:  2–4 osób Trudność przygotowania: łatwe Cena:  przystępna SKŁADNIKI : 17-20 dużych pieczarek 400 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej 1 cebula 1 mała czerwona papryka 2 ząbki czosnku 100 g sera mozzarella 1/2 pęczka szczypiorku 3 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka oleju 1/3 łyżeczki pieprzu młotkowanego z kolendrą 1/... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.