Szparagi z gremolatą i serem pecorino

Szparagi z gremolatą i serem pecorino

Szparagi z gremolatą i serem pecorino

Nie, kuchnia włoska NIGDY mi się nie znudzi. Wczoraj, zajadając szparagi, stwierdziłam, że dla mnie nie ma nic lepszego. To są te smaki i nic na to nie poradzę. Będę Was katować tą kuchnią. Szparagi jak szparagi, same w sobie są pyszne. Gremolatę robiłam pierwszy raz (jest to mieszanka natki pietruszki, czosnku i skórki z cytryny), pecorino jadłam pierwszy raz. Uśmiech miałam o taaaaki. Obiecałam mojemu „włoskiemu” Bro, że za tydzień mu to zaserwuję. Liczę na taki sam uśmiech. Składniki: 500 g zielonyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.