A już nawet nie pamiętam do czego go zrobiłam, zdjęcie czekało w kolejce na publikację. Nie muszę chyba jednak nikomu podpowiadać, do czego można go zużyć. Róbcie i jedzcie na zdrowie. Z ziołami też eksperymentujcie, na pewno świetnie sprawdzi się w nim świeża mięta. O tak, następny zrobię z miętą. Składniki: 330 g jogurtu greckiego 1 ząbek czosnku skórka z połowy cytryny (starta na najmniejszych oczkach) 1 łyżeczka soku z cytryny pół pęczka koperku pół pęczka natki pietruszki sól pieprz Jogurt wlewa... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...