Puree z dyni

Puree z dyni

Puree z dyni

Jest i obiecany przepis. Puree idealnie sprawdzi się przede wszystkim do różnego rodzaju wypieków. Ja chętnie użyłabym go do koktajlu lub racuchów. Wiadomo, najchętniej wrzuciłabym go do czegoś wytrawnego, ale w moim obszernym kajecie jeszcze nic takiego nie zanotowałam. Jeżeli ktoś z Was ma jakiś pomysł, walcie śmiało. Składniki: średniej wielkości dynia (ja użyłam Hokkaido) Dynię myjemy, kroimy na pół, pozbywamy się pestek i włókien, kroimy na mniejsze kawałki. Wkładamy do naczynia żaroodpornego, przykrywamy i p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję