Przepis na : obiad
Nie pamiętam jaki był powód robienia tego pasztetu. Chyba mam jakiś fasolowy czas ostatnio, nie wiedzieć czemu. Poszperałam na internetach i znalazłam ten przepis u Kingi Paruzel. Pasztet smakował świetnie, najlepiej w pierwszym dniu. Był dla nas trochę za słodki, więc jedliśmy go z sałatą z vinegretem. Składniki: 3 puszki białej fasoli 1 gruszka 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 4 łyżki mąki ziemniaczanej 1 łyżka majeranku duża garść suszonej żurawiny sól pieprz olej rzepakowy Fasolę odsączamy. Na patelni ... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...