Pasta z ciecierzycy i parmezanu
Pasta z ciecierzycy i parmezanu
Przepis na : śniadanie
Ostatnio mam potrzebę jedzenia strączkowych. No dobra, może nie do końca potrzebę, ale wiem że powinnam jeść ich więcej. W ostatni weekend objadałam się soczewicami i innymi ciecierzycami. A że parmezan zaczął już trochę słabo wyglądać, postanowiłam go wchłonąć na śniadanie razem z pastą z ciecierzycy (z dodatkiem rukoli i pomidorów). Wyszło pysznie. Pasta jest najsmaczniejsza świeża, na drugi dzień była już średniakiem. Składniki: 1 szklanka suchej ciecierzycy 2 ząbki czosnku duża garść startego parmezanu 4 ły... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kardamonovy
Autor
kardamonovy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, śniadania, rukola
Inne przepisy z Kardamonovy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję