ZUPA Z SELERA NACIOWEGO I PORA

ZUPA Z SELERA NACIOWEGO I PORA

ZUPA Z SELERA NACIOWEGO I PORA

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 45 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 12 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-6 Składniki: 500 g selera naciowego, 3 małe marchewki, 5 średnich ziemniaków, mała cebula, duży por, średnia pietruszka, około 1,2 l wody, mały jogurt naturalny, 3 ziarna ziela angielskiego, 2 listki laurowe, curry, tymianek, sól, pieprz, 5 jajek ugotowanych na twardo, 1/2 pęczka pietruszki i szczypiorku, łyżka masła. Przygotowanie: Warzywa obieram. Pora, selera i pietruszkę kroję na kawałki, podsmaża... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.