ZUPA POROWA Z SEREM GRANA PADANO I ZIELENINĄ

ZUPA POROWA Z SEREM GRANA PADANO I ZIELENINĄ

ZUPA POROWA Z SEREM GRANA PADANO I ZIELENINĄ

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 17 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 5-7 Składniki: 3 duże pory, 8 średnich ziemniaków,  większa cebula, 1 l bulionu warzywnego, ząbek czosnku, 2 łyżki masła, curry, pieprz cayenne, sól, lubczyk, 100 g kremowego serka topionego. Dodatkowo: 20 g sera Grana Padano (starty na tarce o małych oczkach), po większej garści posiekanej natki pietruszki i szczypiorku (można również użyć rzeżuchy, kolendry), jajka ugotowane na twardo (jedno do każ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.