Przepis na : śniadanie
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 7 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8-10 Składniki: 220-250 g twarogu półtłustego, 3 czubate łyżeczki jogurtu greckiego, 1/2 małego pomidora, 2 duże rzodkiewki, garść posiekanego szczypiorku, sól, pieprz. Przygotowanie: Pomidora i rzodkiewki siekam w drobną kosteczkę. Twaróg rozgniatam widelcem. Dodaję jogurt, warzywa i przyprawy. Całość dokładnie łączę. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...