
Przepis na : śniadanie
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 7 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8-10 Składniki: 220-250 g twarogu półtłustego, 3 czubate łyżeczki jogurtu greckiego, 1/2 małego pomidora, 2 duże rzodkiewki, garść posiekanego szczypiorku, sól, pieprz. Przygotowanie: Pomidora i rzodkiewki siekam w drobną kosteczkę. Twaróg rozgniatam widelcem. Dodaję jogurt, warzywa i przyprawy. Całość dokładnie łączę. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...