CUKINIA FASZEROWANA KIEŁBASĄ I PIECZARKAMI Z DWOMA SERAMI

CUKINIA FASZEROWANA KIEŁBASĄ I PIECZARKAMI Z DWOMA SERAMI

CUKINIA FASZEROWANA KIEŁBASĄ I PIECZARKAMI Z DWOMA SERAMI

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 50 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-6 Składniki: 3 średnie cukinie, 1 kiełbasa śląska, 50 dag pieczarek, duży pomidor, 3 łyżki startego sera żółtego, opakowanie mozzarelli, łyżka posiekanej natki pietruszki, sól, papryka słodka, szczypta pieprzu cayenne, zioła prowansalskie. Przygotowanie: Cukinie myję, odcinam końcówki, przekrawam na pół, wydrążam środek do miseczki. Pomidora sparzam i obieram ze skórki, kroję w drobną kostkę razem z piecza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

jejkuchniajejkuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, cukinia, kiełbasa, papryka, feta, przekąska, przekąski na sylwestra, tani obiad, sylwester, impreza, obiad, przekąski, zapiekanki, zapiekanka, przystawki, przekąska na imprezę, przekąski na impreze, ser feta, pieczarki przekąska, zapiekanka z cukinii, pieczarki do obiadu, zapiekanka z serem

Inne przepisy z JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.