Czekoladowy deser z wody po ciecierzycy

Czekoladowy deser z wody po ciecierzycy

Czekoladowy deser z wody po ciecierzycy

Przepis na : deser

Do zrobienia tego musu użyłam wody po odcedzeniu ciecierzycy, więc nic się nie zmarnowało. Gdzieś w internecie przeczytałam, że można zrobić taki właśnie mus czekoladowy. Proporcji użyłam pod swój smak, i wyszło tak w sam raz. Jeżeli chcecie żeby mus był wegański to musicie użyć wegańskiej czekolady, lub samego kakao. Mus wyszedł niezwykle puszysty, ale żeby się o tym przekonać musicie zrobić taki mus. Dodam, że nie czuć ciecierzycy, nic, a nic. Polecam, nie wylewajcie wody z ciecierzycy. Zróbcie pyszny deser :) Potrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.