Przepis na : obiad
Pieczony schab to świetna alternatywa dla sklepowych wędlin, idealnie nadaje się na kanapki ale również jako danie obiadowe. Świetnie sprawdzi się również na świątecznym stole. Zaskoczcie swoich gości aromatycznym, kruchym schabikiem pieczonym metodą „slow cooking” (wolnego gotowania/pieczenia w niższej temperaturze). Składniki schab, ok 1-1.5 kg sól czosnek, świeży lub suszony papryka słodka papryka ostra Wykonanie 1 dzień przed pieczeniem Schab myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Celowo nie podaję propor...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...