Pinchos czyli hiszpańskie grzanki z grzybami i jajkiem sadzonym przepiórczym.
Pinchos czyli hiszpańskie grzanki z grzybami i jajkiem sadzonym przepiórczym.
Zainspirowana ostatnią podróżą do Barcelony wrzucam przepis na jeden z rodzajów przekąsek tzw. pinchos :)z grzankami i jajkiem sadzonym przepiórczym. Proste i pyszne Czyli to co najbardziej lubię w przepisach . Składniki/4 porcje: – 4 jajka przepiórcze – 250 g grzybów leśnych świeżych lub marynowanych – 2 ząbki czosnku – 4 kromki bagietki – kilka listków rozmarynu lub suszonyego rozmarynu – sól i pieprz sałatka – kilka koktajlowych pomidorków – mix sałat – ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu I LOVE LIFE
Autor
I LOVE LIFE
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, sałatki, sałatka, przekąski
Inne przepisy z I LOVE LIFE
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję