Placki z cukinii z serem pleśniowym, smażone bez tłuszczu

Placki z cukinii z serem pleśniowym, smażone bez tłuszczu

Placki z cukinii z serem pleśniowym, smażone bez tłuszczu

Przepis na : obiad

Cukinia jest jednym z moich ulubionych warzyw sezonowych:D Zasłużyła sobie na to miano głównie dzięki swojej uniwersalności i prostej obróbce. Na moim blogu znajdziecie zarówno dania wytrawne z cukinii jak i te słodkie z jej wykorzystaniem. Cukinia jednak jest warzywem bardzo delikatnym i neutralnym w smaku, dlatego warto łączyć ją ze składnikami o zdecydowanym smaku. W tym przypadku postawiłam na ser pleśniowy, który nadał plackom mocnego charakteru. Tym razem placki usmażyłam na patelni, jednak zrobiłam to b... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu HealthyCreations

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.