Kolejne babka jogurtowa, tym razem z dodatkiem pysznych owoców. To ciasto zachwyca nie tylko wyglądam, ale i smakiem, jest puszyste i wilgotne. Idealnie pasuje na świąteczny stół. 200 g jogurtu naturalnego 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej 1/2 szklanki mąki pełnoziarnistej 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia 1/2 szklanki ksylitolu/cukru 3 jajka 1/3 szklanki oleju roślinnego ok. 250 g owoców świeżych lub mrożonych (u mnie maliny i borówki) Wykonanie: Piekarnik nagrzać do 180ºC. Do miski przesiać m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...