pieczone sajgonki z cukinią, grzybami mun i mozzarellą

pieczone sajgonki z cukinią, grzybami mun i mozzarellą

pieczone sajgonki z cukinią, grzybami mun i mozzarellą

Dzisiaj pora na pyszne chrupiące sajgonki! Co ciekawe- pomysł na przepis urodził się w mojej głowie całkowicie spontanicznie. Podczas przygotowywania nadziewanych plasterków cukinii, uznałam, że ciekawie byłoby zamknąć je w papierze ryżowym i upiec- tak aby ten stał się chrupiący. Muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę! Całość podkreślał smak sezamu, którym posypany był każdy z plasterków cukinii (ostatnio jestem uzależniona od sezamu i dodaję go wszędzie) SKŁADNIKI : mała cukinia 100 g mozzarelli w k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu healthy dreams

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.