brzoskwiniowy tofucznik na spodzie jaglano-sezamowym

brzoskwiniowy tofucznik na spodzie jaglano-sezamowym

brzoskwiniowy tofucznik na spodzie jaglano-sezamowym

Wegańska wersja sernika na zimno... Brzoskwiniowy tofucznik  na spodzie jaglano-sezamowym - jednym słowem pychota. Ostatnio zakochałam się we wszelkiego rodzaju tofucznikach, dlatego też staram się wymyślać ich różne wersje. SKŁADNIKI : 100 g tofu naturalnego brzoskwinia szklanka mleka roślinnego 2 łyżki sezamu 3 łyżki kaszy jaglanej 2 łyżki ksyitolu łyżeczka cynamonu WYKONANIE: kaszę jaglaną gotujemy w mleku roślinnym z cynamonem i ksylitolem- do wchłonięcia całego płynu ugotowaną kaszę blendujemy razem z se... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu healthy dreams

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.