Przepis na : obiad
Szybki do przygotowania i bardzo zdrowy dodatek do obiadu albo jako samodzielna przekąska. Pieczona cukinia w przeciwieństwie do smażonej nie wchłania dużo tłuszczu i jest smaczniejsza. Jeśli dbacie o zdrowe odżywianie i liczycie kalorie, taki sposób przyrządzania cukinii, powinien zagościć u Was na stałe. Cukinia jest lekkostrawnym i delikatnym w smaku warzywem. Można ją spożywać na surowo, piec, smażyć i dusić. Najsmaczniejsza jest młoda cukinia, gdyż ma małe pestki i nie jest wodnista. Do przyprawiania wysta... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...