Chlebek bazyliowy

Chlebek bazyliowy

Chlebek bazyliowy

Chlebek bazyliowy Chlebek bazyliowy jest wyśmienity, pachnący i bardzo aromatyczny z czosnkowo – serową nutą. Ciasto jest delikatne i miękkie. To naprawdę rewelacyjny wypiek wytrawny. Warto go upiec. Nie będziecie rozczarowani. Składniki na chlebek bazyliowy: Ciasto: 3,5 szklanki mąki, 100g masła, 250ml mleka, 2 jajka opakowanie drożdży instant (8g) łyżeczka cukru, ¾ łyżeczki soli. Farsz: ¾ szklanki posiekanej świeżej bazylii, 5 ząbków czosnku, ½ szklanki tartego parmezanu, 50 g masła. Mieszamy ze sobą mąkę, dr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj Się Kto Może

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.