W tym roku z braku czasu postanowiłam przygotować schab w szybszy i prostszy sposób niż peklowany schab <--klik Schab wychodzi kruchy i delikatny, chociaż nie ma tak pięknego koloru jak ten peklowany, ale jego czas przygotowania to zaledwie jeden dzień, więc jak brak Wam czasu, czy nie macie ochoty pamiętać aby przekręcać schab w soli codziennie to polecam ten przepis ;) Składniki na jedną roladę: około 1 kg schabu musztarda sarepska (ewentualnie stołowa) około 10-15 pokrojonych na mniejsze kawałki ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...