Panierowane, Drobiowe, Roladki Z Chrzanem I Kiełbaską

Panierowane, Drobiowe, Roladki Z Chrzanem I Kiełbaską

Panierowane, Drobiowe, Roladki Z Chrzanem I Kiełbaską

Przepis na : obiad

Takie roladki drobiowe przygotujemy bardzo szybko, a za każdym razem mogą inaczej smakować, za sprawa nadzienia jak i panierki. Prosty i szybki obiad gotowy ! Składniki 4 osoby: 2 pojedyncze filety z kurczaka mały słoiczek chrzanu 1 duża laska dobrej kiełbaski wędzonej 1 cebula pokrojona w kostkę i zeszklona sól, pieprz 1 jajko olej mąka bułka tarta 1. Filety myjemy i kroimy na dwa płaty (razem 4 płaty). Rozbijamy je ale nie za mocno. Obsypujemy pieprzem, solą, a następnie smarujemy na całej długości chrzanem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.